Floraflex nærings intruksjoner

Alle formler er laget ut i fra start vann ved 0.2 - 0.3 i EC. Hvis du bruker RO vann med 0 i EC bør du tilsette vann fra springen slik at du får 0.2 - 0.3 i EC, men de fleste oppnår dette ved å tilsette Cal-mag.

Hvis du bruker andre tilsetningsstoffer uten NPK verdier vil du holde mengdene som er foreslått nedenfor. Men hvis du legger til andre tilsetningsstoffer med NPK-verdier, bør du redusere mengden floraflex næringsstoffer. Husk floraflex har formulert sin næring uten å trenge noen ekstra NPK verdier.

Vekst & Blomst bladspray

Bland 10.5 - 13 gram per 10 liter vann og spray plantene hver 5-7 dag.
Floraflex bladspray fremmer kraftig plantevekst ved å gi viktige elementer direkte til plantene utvendig gjennom (bladene) stomata og epidermis.

V1 & V2
  • Først bland V1 i vannkilden, la den oppløses fullstendig. Deretter V2.
  • Tilsett V1 og V2 til vannkilden gjennom hele vekstperioden. 
  • Ved lavere doser kan V1 og V2 brukes som en base sammen med andre tilsetningsstoffer.
B1 & B2
  • Først bland B1 i vannkilden, la den oppløses fullstendig. Deretter B2.
  • Tilsett B1 og B2 til vannkilden gjennom hele blomstperioden. 
  • Ved lavere doser kan B1 og B2 brukes som en base sammen med andre tilsetningsstoffer.
Full tilt
  • Tillsett full tilt til vannkilden din etter du har tilsatt B1 og B2 og de er fullstendig oppløst.
  • Bruk full tilt de siste to til tre ukene av blomst fasen man tilsetter næring.

Original formel:

Denne metoden reflekterer kunnskapen fra dyrkere som har jobbet i flere ti år i veksthus, utendørs gårder og innendørs anlegg med gode resultater. På grunn av omfanget av sin virksomhet, foretrekker de å ha en enkel og konsistent to del diett, med riktig næringsstoff formel som allerede inneholder alle de essensielle elementene for sunn plantevekst. Klikk for større bilde og for å laste ned PDF.

Mild formel:

Dette er en tonet ned versjon av Original Formlen, og gir mer nitrogen enn noen av de andre diagrammene, samtidig som det gir alle de andre nødvendige elementene plantene trenger for å trives. Klikk for større bilde og for å laste ned PDF.

Aggressiv formel:

Dette diagrammet er svært lik Original formlen, men er for folk som liker å gi sine planter ekstra nitrogen i den første uken i blomst ved å vite at plantene behandle flertallet av nitrogen de trenger i løpet av første halvdel av livet deres. Klikk for større bilde og for å laste ned PDF.

Super aggressiv formel:

Dette diagrammet er for folk som virkelig liker å presse sine planter i midten av blomstrings prioden med ekstra blomst forsterkende næringsstoffer som består av det meste fosfor og kalium. Vi foreslår at du bare bruker dette etter å ha prøvd aggressive formel og føler at plantene kan ha bruk for litt mer av disse to elementene. Klikk for større bilde og for å laste ned PDF.

Før & Kloner:

Mange av oss bruker strengt pH vann for planting frø eller kloner inntil de viser røtter, og ikke før det begynner man å legge næringsstoffer til vannet. Men noen starter med en svært lav dose av næringsstoffer. Dette diagrammet hjelper deg med begge deler. Klikk for større bilde og for å laste ned PDF.