Informasjon om selskapet

Selskapet ble stiftet i mai 2019 og har Norges beste utvalg av smarte og energisparende løsninger for innendørs kultivering av planter. Vi har et veldig godt samarbeid med kjente leverandører fra USA hvor de utvikler dyrkeutstyr med ny teknologi, smarte løsninger og nye muligheter.

Vi leverer helt nye modulære hydroponiske dyrkesystemer fra FloraFlex hvor du har muligheten til å tilpasse systemet til ønsket dyrkeområde. FloraFlex har også utviklet en næringslinje som er mulig å bruke i hvilken som helst type medium. Næringsstoffene er av den høyeste kvalitet og er det reneste og mest pH-stabile på markedet.

Som vår hoved leverandør av LED vekstlys har vi valgt den beste og mest kvalitetssikre produsenten på markedet, Horticulture Lighting Group. Dette garanterer deg som kunde at produktene er av god kvalitet og har lang holdbarhet.

Vi leverer også høykvalitets systemkomponenter, inkludert innebygde kanalvifter med smarte kontrollere, karbonfilter, kanalrør og avanserte dyrketelt fra AC Infinity.

Med tanken på smarte og energisparende løsninger for små dyrkere, men spesielt store kommersielle bedrifter som ønsker å effektivisere produksjon, har vi gleden av å introdusere disse produktene. Vårt mål er å kunne supplere alle typer form for gartnere om du dyrker i ett dyrketelt eller du driver kommersiell kultivering i stor skala ønsker vi hos Smartgrow å kunne tilby deg det beste, smarteste og mest innovative dyrkeutstyret på markedet.